Eindelijk weer een goede prestatie

Voor de tweede maal tijdens dit seizoen liep het team van 'De Stampers' zich stuk op de sterke verdediging van de Zuiderburen. Deze keer resulteerde dit in een 3-3 einduitslag. Het begin van de wedstrijd voorspelde echter weinig goeds. De Zuiderburen hadden nog nauwelijks een bal aangeraakt of Cees werd al verschalkt door een rake kopbal.

Door twee goede momenten van Eric Cox werd deze tegenslag echter in de eerste helft nog goedgemaakt. Allereerst schoot Eric de bal, die vanuit een corner voor zijn voeten belandde, knap in. De tweede goal van de Zuiderburen kwam voort uit een penalty (benut door Adri), nadat Eric onreglementair werd gestuit.

Helaas werd het voor rust nog 2-2 door een miscommunicatie tussen de keeper en de verdediging. In de tweede helft kwamen de Zuiderburen voor de tweede maal op voorsprong door een rake kopbal van Peer Lavrijsen, vanuit een corner. Door een erg makkelijk gegeven penalty laat in de tweede helft kwamen 'de Stampers' toch nog langszij. De scheidsrechter druktte toch al nadrukkelijk zijn stempel op de wedstrijd door naast de penalties twee gele kaarten te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *