Onderlinge partij: 3-2

Vanwege de lange voetballoze periode hadden de Zuiderburen gister een oefenwedstrijd georganiseerd, waarbij de selectie in twee elftallen verdeeld werd. Om twee complete elftallen te kunnen opstellen, deden Harm Goorman, Renier Meuwissen en Ron van Gompel mee.

Het eerste doelpunt kwam op naam van Eric Lemmens, die vrijstaand in kon koppen. Tommy trok de stand gelijk door eveneens knap koppend te scoren. Nog voor rust kwam het geel/rode team echter weer op voorsprong door wederom Eric, die knap achter het standbeen langs zijn tweede aantekende. In de tweede helft bracht Renier de stand op 2-2 bij één van de weinige keren dat 'de zwarten' voor het doel van Cees verschenen.

De 'geel/roden' gingen er door een gelukkig doelpunt van Eric Cox, met de overwinning vandoor. Wanneer dit team echter wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen, had de score wel hoger uit kunnen vallen. Hoofdrollen tijdens deze oefenpartij waren er voor de gebroeders van Limpt, die beiden op hun manier de aandacht opeisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *