Fantasieopstelling verrast de Valk niet

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

Afgelopen zaterdag werd het seizoen afgesloten met een vriendschappelijke wedstrijd tegen 'de Valk'. Aangezien er niks meer op het spel stond traden de Zuiderburen aan met Cees in de spits en Henk in het doel. 'v.v. De Valk' had haar team voor deze wedstrijd ook enigszins aangepast, want er speelden enkele goede spelers mee, die in de competitie geen deel uitmaakten van hun selectie.

De Zuiderburen konden in de eerste helft niet echt een vuist maken, hoewel Cees in de voorhoede hard bleef werken. Henk had het achterin ook druk en moest na de eerste helft erkennen dat je voor het keepersvak over andere kwaliteiten moet beschikken, dan die hij als aanvaller kent. Bij de eerste tegengoal kwam hij te laat op een diepe bal, waar een grote curve aan zat. Ook het tweede doelpunt viel erg ongelukkig, maar Henk gooide daarvoor de handdoek niet in de ring en bleef ook de tweede helft het doel verdedigen.

In de tweede 35 minuten stond hij enkele keren op de goede plaats. Toch moest hij nog één keer de bal uit het net vissen na een afstandschot. Na een goed schot van Michel dat over ging, redde Eric Cox enkele minuten voor tijd nog de eer. Bij dit doelpunt had zelfs Cees nog zijn aandeel, want hij nam de goede corner waaruit Eric raak kopte. Wat doelpunten en assist betreft werd Eric hiermee de waardevolste speler van van het toch moeizame seizoen.

Na de wedstrijd werden de prijzen uitgereikt aan 'de Stampers' die naast het kampioenschap ook nog de beker verroverde, wat een unieke prestatie is in de binnendorpse competitie van Reusel. De 'Red Coral' ging er vandoor met de sportiviteitsprijs. Na het Zuiderburentoernooi van aanstaande donderdag en de feestavond van aanstaande zaterdag, wordt er op 31 mei een onderlinge partij afgewerkt tussen de twee Zuiderburen-teams, die komend seizoen in de competitie uitkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *