Zuiderburen en Driesprong in evenwicht

Na de laatste competitiewedstrijd van vorig weekend tegen 'de Bruintjes' gelijkgespeeld te hebben, stapte er gister na de wedstrijd tegen 'de Driesprong' weer geen winnaar van het veld. In deze vriendschappelijke wedstrijd werd er echter wel gescoord.

Het vriendschappelijke karakter van de wedstrijd werd mooi weergegeven door Jan van Limpt, die in de eerste helft de kleuren van 'de Driesprong' verdedigde en het de verdediging van de Zuiderburen niet makkelijk maakte. Eénmaal was hij zelfs dichtbij een doelpunt. Ondanks dat Jan met de tegenstander meedeed, waren de Zuiderburen nog in overtal. Hierdoor speelde de wedstrijd zich in de eerste helft voornamelijk af op de helft van 'de Driesprong'. De 2-0 russtand was dan ook een logisch gevolg. Bij het eerste doelpunt werden de 'geel-roden' nog geholpen door een eigen doelpunt, maar de tweede was een mooi uitgespeelde goal. Tommy speelde zich knap vrij op de linkerflank en zette met een bekeken voorzet middenvelder Jan Vosters vrij en die twijfelde niet en scoorde.

In de tweede helft kwam de wedstrijd meer in evenwicht en werd 'de Driesprong' steeds gevaarlijker, met als gevolg dat het uiteindelijk 2-2 werd. Toch waren er nog enkele hele grote kansen voor met name Renier, maar telkens vond hij de sluitpost van 'de Driesprong' op zijn weg of ontbrak het hem aan geluk. Ook Tommy, die een goede wedstrijd speelde, kreeg nog een aardige kans, maar ook deze werd geparreerd. Vanwege het vriendschappelijke karakter van de wedstrijd kon iedereen zich na afloop goed vinden in het gelijke spel. Komende zaterdag zal het seizoen officieel afgesloten worden met een vriendschappelijke wedstrijd tegen 'de Valk'. Na afloop hiervan vindt om 21.00 uur de prijsuitreiking plaats in kantine 'Ons huukske' op het sportpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *