Frank leidt Zuiderburen I naar eenvoudige overwinning

Trainingsbal

Na weken niet in de buitenlucht te hebben gevoetbald stond Zuiderburen I afgelopen zondag tegenover 'Den Driesprong'. Het veld van 'den Driesprong' bleek na afloop van de wedstrijd toch meer de thuisbasis te zijn van de Zuiderburen.

Volgens het programma zou de wedstrijd om 11.00 uur beginnen, maar er werd echter roet in het eten gegooid door de scheidsrechter welke niet kwam opdagen. Goed bevonden door beide teams, nam Ad de leiding en werd pas rond de klok van half 12 het beginsignaal gegeven. Zuiderburen I kwam zeer goed uit de startblokken en binnen no-time stond het team al op een 2-0 voorsprong.

Frank, die ditmaal de rechtsbuitenpositie bezette, was keer op keer zijn tegenstander te slim af en passeerde hem alsof hij er niet stond. De eerste goal werd dan ook gemaakt door Frank, die zichzelf behendig in scoringspositie bracht. De tweede goal werd bekwaam binnengekopt door Marco, na voorbereidend werk van Frank.
Bij de derde treffer stond Frank zelf wederom achter het kanon. Hij wist zichzelf evenals de eerste keer bekwaam voor het doel te brengen. Loze kreten van de 'Driesprong'-verdediger zoals: “ga toch in het eerste van Reusel Sport voetballen” gaven hem alleen maar meer kracht.

'Den Driesprong' kwam niet aan voetballen toe en zo werd tegen het einde van de eerste helft ook nog de vierde goal gemaakt; Aan de basis stond dit keer Mark Jansen, die opstoomde richting de goal en bruut onderuit gehaald werd. De penalty die hierop volgde, werd met enig gemak binnengetrapt door Jannes.

Na een lange rust, kwam 'Den Driesprong' met enige regelmaat dicht in de buurt van goalie Cees, die na een lange revalidatieperiode terug in de goal stond, maar echt gevaar leverde dit niet op. Lange tijd leek het erop dat getekend zou gaan worden voor een 4-0 overwinning voor Zuiderburen I. Qua spel was de tweede helft redelijk evenwichtig verdeeld. De grootste kansen bleven echter voor Zuiderburen I. Invaller Tommy kopte nipt over, en enkele schoten op goal werden beroerd door de keeper van de opponent waardoor deze kansen niet verzilverd werden.

De 5-0 liet lang op zich wachten, maar ook deze laatste goal werd gemaakt door niemand minder dan Frank. Hij bood zich juist over de middellijn aan en werd de diepte in gestuurd. Vervolgens verschalkte hij op geheel eigen wijze de keeper waarna de 5-0 een feit werd. Voor de komende twee weken staan er zowaar lastige partijen te wachten, wanneer we om half 10 moeten voetballen tegen de Stampers 2x op rij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *