Garage Huijbregts en Dames Beerse boys winnen Zuiderburentoernooi

Afgelopen donderdag vond alweer voor de vierde keer op rij het prestigieuze Zuiderburen minivoetbaltoernooi plaats voor zowel dames- als herenteams. Net als vorig jaar bestond het deelnemersveld dit jaar uit 35 teams (25 heren– en 10 damesteams).

In de voorbereidingen op het toernooi hadden de Zuiderburen met wat tegenslagen te maken gehad. Zo kon er dit jaar geen gebruik gemaakt worden van de feestzaal en waren de weersvoorspellingen alles behalve rooskleurig. In allerijl werd er voor een oplossing gezorgd in de vorm van een tent en achteraf gezien viel het met het weer ook mee.

Gedurende het toernooi waren er nog enkele kleine strubbelingen voor wat het programma betreft, maar toch mag geconcludeerd worden dat het wederom een succes geworden is. Succes was er ook voor 'Garage Huijbregts' dat voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi met de eerste prijs aan de haal ging bij de mannen door in de finale 'C.v. the Champions' met 2-1 te verslaan. De top 3 werd gecompleteerd door het team van 'Boaskes hoaskes'.

Bij de dames ging de overwinning net als 2 jaar geleden naar de 'Beerse Boys' , die in een Nederlands-Belgische finale, met 2-1 te sterk waren voor 'Zidane meets Ronaldinho'. 'De Speedy's' legden beslag op de derde plaats. Na afloop van de wedstrijden vond de prijsuitreiking plaats gevolgd door de tombola, waarbij weer mooie prijzen te winnen vielen. Hierna bleef het nog lang gezellig in de tent waar Peer Tieleman zoals gewoonlijk weer voor de muziekale omlijsting zorgde.
Ook was er weer het traditionele optreden van Roel 'Coolio' Lavrijsen en ook teamgenoot Luc Wouters nam de microfoon nog ter hand.

Natuurlijk had ook deze editie van het toernooi nooit zo'n succes kunnen worden zonder de scheidsrechters, de eigen leden die de handen flink uit de mouwen staken en uiteraard de sponsoren. Bij deze nogmaals bedankt voor alle medewerking en ondersteuning. Indien er deelnemers zijn die bezittingen kwijtgeraakt zijn, kunnen ze mailen, want er zijn enkele kledingstukken en een (huis)sleutel gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *