Gouden klomp gaat naar Mario Faassen

Tijdens de goed bezochte Algemene Ledenvergadering, afgelopen vrijdag, kreeg scheidsrechter Mario Faasen de Gouden Klomp overhandigd. Deze wisseltrofee is ruim 10 jaar geleden in het leven geroepen om personen te eren die zich, als vrijwilliger, bovengemiddeld ingezet hebben voor de vereniging. Bij v.v. de Zuiderburen hechten we veel waarde aan betrokkenheid bij de club. Verder proberen we ieders inzet buiten het voetbal om te stimuleren.

Mario is a vele jaren actief als scheidsrechter in Reusel en sinds een jaar of 4 bij onze club. In die periode heeft hij de club al regelmatig uit de brand geholpen als er een tekort dreigde aan scheidsrechters. Het is de laatste jaren ook geen uitzondering dat hij op zondag 2 wedstrijden na elkaar floot. Dit geeft ook de urgentie voor nieuwe scheidsrechters maar weer eens aan.

Aan het einde van de vergadering in de Koster reikte voorzitter Frans de prijs uit aan Mario en sprak daarbij zijn waardering uit voor de inzet van de leidsman. We hopen dat Mario nog jaren verbonden blijft aan de club. Hierbij nogmaals de felicitaties.
Op zuiderburen.com/gouden-klomp kun je zien wie Mario voorafgegaan zijn de laatste jaren. Hier kun je ook meteen zelf een lid aandragen waarvan jij vind dat hij/zij de prijs verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *