Algemene ledenvergadering met aansluitend foute party

Proud to be fout

Vrijdag 14 oktober aanstaande vindt de algemene ledenvergadering plaats. De locatie is bij onze hoofdsponsor de Koster en de aanvang is 21:00u. Tijdens de algemene ledenvergadering blikken we terug op het voorbije seizoen. Hierbij gaan we in op het gevoerde beleid en de financiële huishouding. Ook lichten we  de speerpunten voor het komende jaar toe.

Traditiegetrouw zal ook de Gouden klomp weer uitgereikt worden aan diegene die zich bovenmatig voor de club ingespannen heeft. De contributie zal ook weer vastgesteld worden en uiteraard is er ruimte voor vragen.

Agenda algemene ledenvergadering

Voor de volledigheid hierbij alvast de agenda van de Algemene ledenvergadering.

  1. Opening en vaststelling agenda​
  2. Mededelingen​
  3. Mutaties bestuur & commissies​
  4. Terugblik op seizoen 2021-2022
  5. Speerpunten komend seizoen​
  6. Financiën​
  7. Vaststelling contributie 2022 – 2023​
  8. Gouden Klomp​
  9. Rondvraag​
  10. Sluiting​

We stellen de aanwezigheid van de leden bijzonder op prijs. Mocht je nog iemand aan willen dragen voor de Gouden klomp dan is dat nog steeds mogelijk.

Foute party direct na de vergadering

De Algemene ledenvergadering loopt naadloos over in een feest exclusief voor onze leden. Nou is het altijd feest bij onze club, maar hier moet je echt bij zijn. Het is namelijk tijd voor de foute party ‘Proud to be fout’. We hebben het nog aantrekkelijker gemaakt, want voor slechts €12,50 zit je gebakken. De hele avond drinken (5 uur lang) en ook nog eens hapjes op kosten van de club. Kleine voorwaarde is wel dat je fout verkleed komt.

De avond zal muzikaal naar een hoger fouter niveau getild worden door niemand minder dan feestdj Hardy. Zorg dat je erbij bent en geef je direct op via onderstaand formulier. De aanmelding is gereed zodra de eigen bijdrage van €12,50 via iDeal voldaan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *