Het is aftellen richting het Zuiderburentoernooi

Aanstaande donderdag gaat het gebeuren. Hoewel in de meeste competities de beslissingen nog niet gevallen zijn, gaat het Zuiderburentoernooi alweer van start. Voor de leden van de club is het de dagen in aanloop naar Hemelvaartsdag nog even flink alle zeilen bijzetten om alles in gereedheid te brengen.

Zo moet er bij deze editie een feesttent inclusief bar herrijzen op het veld grenzend aan de kleedlokalen. We kunnen deze keer namelijk geen gebruik maken van de zaal. In de tent zal ook het secretariaat gevestigd zijn. Bij deze roepen we alle deelnemende teams op zich bij aankomst hier te melden. Hier zal het programmaboekje uitgereikt worden. De digitale variant hiervan is inmiddels al beschikbaar via zuiderburen.com/programma.
De scheidsrechters zijn inmiddels op de hoogte gebracht van hun fluitschema. Ook zij kunnen aanstaande donderdag een papieren variant hiervan ophalen bij het secretariaat.

We hopen dat het weer nog wat langer aanhoudt dan voorspeld en dat alle deelnemers zich van hun sportieve kant laten zien, dan staat niets een gezellige dag in de weg. De dag zal qua gezelligheid zijn hoogtepunt bereiken rond 21 uur als onze vrienden van The Allstarz net als voorgaande jaren weer hun opwachting maken.
Wij hebben er zin in; Jullie ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *