Inschrijfronde Zuiderburentoernooi zorgt voor boost in likes

Afgelopen week stond in het teken van de inschrijving voor het Zuiderburentoernooi. Dit heeft op social media voor een boost gezorgd in de activiteiten. Toen dinsdagnacht het inschrijfformulier om 0:00 uur helaas dienst weigerde, werden Whatsapp en Facebook door menig voetballer aangewend.

Ondanks de gebroken nacht en de onzekerheid met betrekking tot deelname werd er door de meesten gelukkig niet te zwaar getild aan de technische storing. Precies in de geest van de club accepteerden de gegadigden voor een deelnameplek dat de inschrijfronde opgeschoven werd naar 4 februari. Afgelopen nacht leken er nog meer potentiële deelnemers achter hun scherm klaar te zitten om zo snel mogelijk in te schrijven. In totaal hebben er meer dan 200 registraties plaatsgevonden, waarvan de dubbele er nog uit gefilterd moeten worden. Later volgt nog een overzicht van welke teams verzekerd zijn van een deelnameplaats.
In het kielzog van de registraties volgde ook een expansie van likes (vind-ik-leuks) op Facebook. Onze kleine vereniging bereikte zowaar de grens van 500 likes. Een enorme mijlpaal waar we als club enorm trots op zijn. Ter vergelijk vind je hieronder een overzicht van het aantal likes van de andere clubs uit de regio:
Reusel sport: 701
HMVV: 313
v.v. Hulsel: 138
SDO '39: 261
Bladella: 496
v.v. Hapert: 5
v.v. Netersel: 182
r.k.v.v. Casteren: 157
v.v. Hoogeloon: 303
v.v. Vessem: 143
v.v. DEES: 195
EFC (1.0): 376
Dosko '32: 223
Terlo: 503
RKSV De Weebosch: 266
RKVV Bergeijk: 540
Tuldania: 94

Wij bedanken onze sociale volgers voor hun support. Like je ons nog niet op Facebook ga dan snel naar onze Facebook-pagina en klik op de like button.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *