Ook in 2017 gaan we weer Zuiderbieren

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

2016 kende de primeur van 'Zuiderbieren', een bierproeverij van speciaal bieren uitsluitend voor leden van de club. Omdat dit vorig jaar goed bevallen is, hebben we besloten hier een traditie van te gaan maken. Vandaar dat op vrijdag 24 maart aanstaande de 2e editie van 'Zuiderbieren' op het programma staat.

Net zoals vorig jaar is Guus Gijbels van Taverne d'n Ouwe Brandtoren aan de Burg. Willekenslaan 2 in Reusel onze gastheer. Tijdens deze avond krijgen de leden 8 mooie zorgvuldig geselecteerde speciaal bieren (steeds ½ consumptie) voorgeschoteld. Elk biertje wordt door Guus geïntroduceerd met een stukje geschiedenis en/of andere wetenswaardigheden m.b.t. het gerstenat. De proeverij wordt afgewisseld met hapjes tussendoor (5 in totaal).

"Zuiderbieren,

De aanvang van de avond is 20:00 uur en de kosten voor de proeverij zijn €17,50,- per persoon. Consumpties die daarnaast extra genuttigd worden moeten uiteraard ook betaald worden. We rekenen op een ouwerwets gezellige Zuiderburenavond, zoals vroeger in de keet na het trainen. Om een beeld te krijgen van de animo voor deze avond willen wij je vragen om je op te geven via onderstaand formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *