Inschrijftermijn Zuiderburentoernooi opent over 2 weken

Velden van vv de Zuiderburen

Over exact 2 weken is het 1 februari en vele regionale voetballiefhebbers weten wat dat betekent. De inschrijftermijn voor het legendarische Zuiderburentoernooi wordt geopend. Dat betekent dat je je vanaf die datum via het online registratieformulier kunt inschrijven.

Er zijn twee formulieren, één voor damesteams en één voor herenteams. Exact om 0:00 uur worden deze open gesteld. Ervaring leert dat je dan zeker klaar moet zitten, wil je kans maken op deelname. Doorgaans zijn de beschikbare plekken (er is ruimte voor 24 heren- en 16 damesteams) binnen luttele seconden vergeven.

Inschrijven kan over:
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

De winnende teams van vorig jaar (FC Eenul en Kaas) hebben vanwege hun prestatie een status aparte. Zij zijn automatisch geplaats voor deelname. De teams zijn inmiddels benaderd en hebben toegezegd deel te nemen.

Aanmeldingen zijn pas definitief nadat ze op deze website gepubliceerd worden. Dit kan een weekje duren daar we vaak veel dubbele aanmeldingen krijgen die er nog uit gefilterd moeten worden. Wij rekenen weer op een mooi deelnemersveld en wensen jullie succes bij het aanmelden.

Toernooicommissie v.v. de Zuiderburen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *