Maak je op voor de Zuiderburen Kerstquiz

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

Buiten wordt het kouder, de dagen worden korter, dus vol verwachting klopt ieder groen-wit hart. Niet vanwege Sinterklaas of de Kerstdagen. Nee de Zuiderburen Kerstquiz is weer aanstaande; de quiz die garant staat voor rivaliteit, hilariteit, maar bovenal gezelligheid.

Over een goede maand, om precies te zijn op zaterdag 16 december, wordt het café van de Koster weer omgetoverd tot één grote kerststal, compleet met geile herders en gewillige schaapjes (en een heilige maagd M.). De quiz is uitsluitend voor leden van de club.  Iedereen die er vorig jaar bij was, zal beamen dat je deze avond absoluut niet mag missen.


"Banner

Ook bij deze tweede editie zal er in teams gestreden worden voor een aantal ludieke prijzen, maar bovenal de eeuwige roem. Bij aanvang van de quiz worden de teams beken gemaakt. Bij de teamindeling mixen we de leden, om zo de saamhorigheid binnen de vereniging te verhogen. De grootte van de teams zal mede afhangen van het aantal aanmeldingen. Deelname is gratis, uiteraard met uitzondering van de genuttigde consumpties.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *