Nieuw seizoen buurtvoetbal Reusel in aantocht

Trainingsbal

Over ruim een maand vangt het nieuwe seizoen in de buurtvoetbalcompetitie van Reusel weer aan. Net als afgelopen seizoen starten we weer met 10 teams, met het verschil dat 'de Valk' is overgegaan in 'La Gare'.

Bij de Zuiderburen verwelkomen we één nieuwe speler, namelijk Roel Coolen. Hij komt over van Reusel sport en gaat spelen in Zuiderburen II. Bij team 2 wordt ook Wil van Limpt full timer na de afgelopen jaren oproepkracht te zijn geweest. We wensen beide spelers veel succes (in hun nieuwe rol) bij onze prachtige club.

Naast deze positieve ontwikkelingen staan ook enkele negatieve ontwikkelingen. Zo kan Zuiderburen II geen beroep meer doen op Eric Bel, die afscheid genomen heeft van de Zuiderburen. Ook de langdurige blessure van Frans is vervelend voor het rood-zwarte team.
Bij Zuiderburen I verandert er qua personele bezetting weinig. Hopelijk is de bezetting op het veld komend seizoen beter dan het voorbije seizoen. De dispensatiespelers-regeling die weer ingevoerd wordt, biedt wat dat betreft perspectief.

Voor het seizoen daadwerkelijk begint spelen beide Zuiderburen elftallen een vriendschappelijke wedstrijd op 29 augustus (Zuiderburen I tegen 'Reuselcity' en Zuiderburen II tegen 'de Rodeho'). Ruim een week eerder, op zaterdag 21 augustus doet een combinatieteam van Zuiderburen I en II mee aan de Nacht van Loon, het bekende zomeravond toernooi in Hoogeloon.

Tussen deze opwarmertjes en de daadwerkelijke competitiestart zitten twee weken van sportieve rust, vanwege de Zuiderburen feestavond op 4 september en Reusel kermis een week daarna. De eerste wedstrijd in de competitie op 19 september is meteen een derby want dan staan beide Zuiderburen teams tegenover elkaar.

Het complete speeschema kun je via de link hieronder downloaden. Hierbij staat ook aangegeven wanneer je aan de beurt bent om voor het bier te zorgen. Naast het speelschema kun je hieronder ook het schema voor de tenue-dienst downloaden, zodat je weet wanneer jij voor de tenues zorg dient te dragen.
Tenslotte willen we je nog melden dat alle leden van de club vanaf 19 augustus weer welkom zijn om te trainen op het Driesprongveld, vanaf 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *