Profcoach competitie weldra van start

Al enkele jaren heeft v.v. de Zuiderburen haar eigen subleague bij Nederlands bekendste online voetbal spel, de Profcoach competitie. Bij dit spel, kortweg Profcoach genoemd, is het de bedoeling dat je zelf een team samenstelt bestaande uit 18 spelers, dat is dus inclusief reservespelers. Deze spelers vertegenwoordigen allemaal een club uit de eredivisie.

Dit houdt in dat er in jouw team geen spelers voorkomen van dezelfde club. Met dit virtuele team ga je op basis van de individuele prestatie van elke spelers bij zijn club punten vergaren. Heb je bijvoorbeeld Roy Beerens van Heerenveen opgenomen in jouw team en scoort deze speler in de eredivisie dan verdien jij hier punten mee voor jouw team.
Je kunt echter ook minpunten incasseren, door bijvoorbeel een gele kaart.

Met dit spel kun je dus laten zien dat jij verstand van voetbal hebt. In principe speel je tegen de duizenden andere deelnemers aan het spel, maar het wordt natuurlijk leuker om het spel binnen v.v. de Zuiderburen te spelen. Vandaar dat we een subleague met de naam Zuiderburenbeker in het leven geroepen hebben. Het wachtwoord dat je nodig hebt om je hierbij aan te sluiten is voetbal.

Lijkt het je leuk om mee te doen ga dan snel naar www.profcoach.nl en klik op inschrijven. Vergeet niet om je aan te sluiten bij onze subleague. In de rechter kolom op onze site vind je ook een blok dat naar het spel verwijst. Tot vrijdag 10 september wordt er binnen Profcoach geoefend en daarna gaan de scores op nul en begint pas het echte klassement. Wordt jij de profcoach van v.v. de Zuiderburen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *