Nieuwe website v.v. de Zuiderburen

Het was 4 november 2002 toen Frans Jansen de website voor onze club het web op slingerde; destijds onder de url zuiderburen.homepage.nu. Dit was het startpunt voor de Zuiderburen in het digitale tijdperk. Inmiddels zijn we exact 17 jaar later en een aantal grote ontwerp updates verder. De laatste versie van de site was ook alweer zo’n 5 jaar oud en kon wel een nieuw gezicht gebruiken. Dus zie hier zuiderburen.com 3.0!

Moderner en gebruiksvriendelijker

Qua inhoud zijn er geen grote wijzigingen doorgevoerd, maar het uiterlijk is wel flink aangepakt. Het moderne groen witte jasje zit als gegoten. Ook onder de motorkap is zuiderburen.com wezenlijk anders dan de vorige versie. De website draait nu op het gebruiksvriendelijke WordPress waarmee het eenvoudiger is om content toe te voegen of wijzigingen aan pagina’s te doen.

Sponsoren prominent in beeld

Bij het nieuwe ontwerp is extra aandacht geschonken aan de sponsoren. Zo is er op de homepage een prominente plaats voor de horizontale sponsorslider (boven de vouw). Deze toont de tenue-, tas- en trainingspaksponsoren. Ook komen deze sponsoren terug op de individuele teampagina’s, waar ook het programma en de uitslagen terug te vinden zijn. Tot slot komen de sponsoren aanvullend terug op de algemene informatiepagina van ons toernooi.

Laten we het samen boeiend houden

Zoals gemeld is de nieuwe website onder de motorkap een stuk gebruiksvriendelijker omdat het draait op het CMS WordPress. Hierdoor is het ook makkelijker voor bloggers om een artikel toe te voegen aan de Zuiderblog. Op de voorganger was het al een tijdje rustig qua nieuwsberichten. Laten we deze nieuwe release aanwenden om het blog weer nieuw leven in te blazen. Dus schroom niet en maak eens een wedstrijdverslag of schrijf een column. Het hoeft geen hoogstaande journalistieke bijdrage te zijn. Liever niet zelfs. Hou het lekker luchtig; Het plezier mag dus best doorklinken in je stukje. We zijn per slot van rekening de Zuiderburen. Voor meer informatie trek Frans even aan zijn mouw.

Voor nu veel leesplezier op onze vernieuwde website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *