Ook derde maal gaat het mis

Voor de derde keer op rij hebben de Zuiderburen de beker niet weten te bemachtigen. In deze editie van de bekerfinale was het team van 'De Stampers' te sterk. Streden de Zuiderburen in de halve finale nog voor ieder duel, deze keer ontbrak het heilige vuur.

Toch waren voor rust de beste kansen nog voor de Zuiderburen. Met name Eric Cox ontpoptte zich tot plaag voor de verdediging van 'De Stampers'. Toch wist hij het net achter de keeper van 'De Stampers' niet te vinden. De tegenstander daarentegen scoorde wel uit één van de spaarzame kansen die ze in de eerste helft kregen. Na zwak uitverdedigen, speelde de voorhoede van 'De Stampers' het goed uit zodat ze een man alleen voor de keeper kregen, die daarom dus kansloos was.

Hoewel na rust een strijdvaardiger team te verwachten was, strandde menig aanval van de Zuiderburen al in een vroeg stadium. Nadat de tweede goal van 'De Stampers' ongelukkig viel, snel gevolgd door de derde, was het helemaal over. Door een eigen doelpunt, na miscommunicatie in de verdediging van 'De Stampers', werd de eer nog gered.
Vanaf deze plaats feliciteren de Zuiderburen nogmaals 'De Stampers' met het behalen van de beker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *