Titel Haoverekkers, Zuiderburen zesde

Gisteravond vond de laatste speelronde plaats van de buurtvoetbalcompetitie, waarin de Zuiderburen 'De Driesprong' troffen. Aangezien de laatste seizoenswedstrijden allemaal gelijktijdig afgewerkt worden, speelde de wedstrijd zich af op het hoofdveld van het sportpark.

Voor de Zuiderburen stond er op deze druilerige avond niet veel meer op het spel, behalve het behouden van de 5de plaats in de competitie. Vanaf het begin van de wedstrijd hadden de Zuiderburen een licht overwicht. Het spel bewoog zich voornamelijk over de rechterflank. Vooral in de tweede helft leidde dit tot aardige kansen. Grootste kansen waren voor invaller Renier en Adrie, die ook nog onrechtmatig afgestopt werd. Stonden de verdedigers van 'De Driesprong' niet in de weg, dan was het wel hun voortreffelijke keepende sluitpost. Gevolg hiervan was, dat uiteindelijk dezelfde stand op het scorebord stond als bij aanvang van de wedstrijd.
Hierdoor zakten de Zuiderburen naar plaats 6 op de ranglijst. Kampioen werd dit jaar het team van 'De Haoverekkers', die bij deze door de Zuiderburen gefeliciteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *