Ook komend seizoen weer twee Zuiderburen elftallen

Twee ballen

Na het eerder aangekondigde afscheid van 'Het Bronneke' en 'De Stampers' gaat de buurtvoetbalcompetitie op 15 september weer van start met 7 Reuselse teams. In het bekertoernooi maakt komend seizoen, naast Lavaree, een tweede Belgisch team zijn opwachting, namelijk Fc Maes.

Beide Zuiderburen elftallen geven ook in het seizoen 2013-2014 weer acte de présence, ondanks dat de routiniers Renier en de keeper (beide Zuiderburen II) hun voetbalschoenen aan de wilgen hangen en Geerd op avontuur gaat in Canada.
Daar staat de rentree van Bart (na zijn wereldreis van 14 maanden) en Frits (verrassende comeback) tegenover en ook enkele oud-spelers van 'de Stampers' (Remco de Jong, Barry Biessen, Thijs van Limpt en Twan Coppens) hebben te kennen gegeven hun carriëre (al dan niet parttime) bij onze gezellige vereniging voort te willen zetten. Omdat de transfermarkt ook in het buurtvoetbal nog niet gesloten is, is het niet uitgesloten dat er nog meer ontwikkelingen volgen.
V.v. de Zuiderburen blijkt namelijk nog steeds een aantrekkelijke club om voor te voetballen. We willen Renier, de keeper en Geerd in ieder geval hartelijk danken voor hun inzet voor de club de voorgaande jaren.

Voordat Zuiderburen I op 15 september tegen 'den Driesprong' speelt en Zuiderburen II tegen 'de Bruintjes' is op 1 september al een vriendschappelijke speelronde ingepland. Die zondag neemt ons eerste elftal het op tegen 'Aarle 2' uit Best (aanvang: 10:00 uur) en Zuiderburen II kruist de degens met 'Heikant' eveneens uit Best (aanvang: 11:15 uur). Beide wedstrijden worden gespeeld op het Driesprongveld.

De week erop storten vrijwel alle Zuiderburen zich in het feestgedruis dat 'Reusel kermis' heet. Voor het zover is speelt een combinatie van Zuiderburen I en II op donderdag 5 september om 19:30 uur andermaal vriendschappelijk tegen Hulsel 3 op sportpark 't Kantje in Hulsel.

Het programma voor de rest van het seizoen kun je al bekijken op www.buurtvoetbalreusel.nl. Binnenkort zal het ook op de kalender van onze website staan, met daarbij aangegeven wanneer wie voor het bier danwel de tenues dient te zorgen. Hou de website dus goed in de gaten. Tot slot wensen wij alle leden een sportief en gezellig seizoen toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *