Overwinning in laatste minuut veilig gesteld

Door het verlies van 'De Rodeho' en de late treffer van Adrie in de wedstrijd tegen 'v.v. De Valk' blijft de vijfde plaats in zicht voor de Zuiderburen. De wedstrijd tegen 'De Valk' stond vooral in het teken van de terugkeer van vaste keeper Cees.

Zijn rentree ging zeker niet onopgemerkt voorbij; Hoewel de verdediging vaak goed opgesteld stond, moest Cees toch enkele malen tonen het keepen nog niet verleerd te zijn. Naast het sterke optreden van Cees, speelde ook Michael een voortreffelijke wedstrijd. Hij lag aan de basis van verschillende aanvallen van de Zuiderburen, die helaas niet tot echt uitgespeelde kansen leidden, waardoor de wedstrijd uiteindelijk op een gelijkspel dreigde uit te lopen.

Gelukkig voor Zuiderburen verdedigde 'De Valk' één minuut voor tijd slordig uit en belandde de bal voor de voeten van Adrie die goed met links afrondde. Met nog twee competitiewedstrijden te gaan en twee punten achterstand op 'De Rodeho' blijft plaats 5 zodoende in zicht. Komend weekend staan de kwartfinales van de beker op het programma, waarin de Zuiderburen uitkomen tegen 'De Bimt'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *