Directe concurrent rodeho te sterk

De Zuiderburen hebben de strijd om de vijfde plaats niet meer in eigen hand. Bij winst op directe concurrent 'De Rodeho' zouden de Zuiderburen die plaats overnemen. Helaas verloren de geel-roden met 2-1. Door een zeer mat begin keken de Zuiderburen al snel tegen een 2-0 achterstand aan.

Hierna werd de draad weer enigszins opgepakt, maar dit leidde niet tot goed uitgespeelde kansen. Vaak werden de aanvallen al voor het zestienmetergebied een halt toegeroepen door de verdediging van 'De Rodeho'. In de tweede helft werd er iets meer strijd gevoerd, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een doelpunt van Frans, na een goede pass van Adrie. Dit doelpunt viel echter te laat in de wedstrijd om nog op gelijke hoogte te kunnen komen.

De achterstand op 'De Rodeho' bedraagd nu 5 punten. Het programma van 'De Rodeho' is wel een stuk zwaarder dan dat van de Zuiderburen. Hier moeten de Zuiderburen zich dan maar aan vastklampen. Overigens kwam het team gister niet ongeschonden uit de strijd. Leon, die deze keer het doel verdedigde, bleek achteraf zijn elleboog gekneusd te hebben. Hopelijk is Cees er de volgende keer weer bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *