Pinksterweekend wordt Zuiderbuurbecue weekend

bbq vlees van Brabantse hei

Vv de Zuiderburen en Brabantse hei hebben het Pinksterweekend omgedoopt tot het Zuiderbuurbecue weekend. Dit is voortgekomen uit de onlangs aangegane samenwerking tussen onze vereniging en de Hooge Mierdse vleesveehouder en leverancier van (h)eerlijk kwaliteitsvlees.  

De samenwerking komt tot bloei op ons platform buurgondisch.nl. Op deze website gaan we samenwerkingen aan met lokale ondernemers die raakvlakken hebben met het bourgondische leven. Brabantse hei past perfect binnen dat kader. Het vlees van de agrarische ondernemer is pure verwennerij voor de bourgondische levensgenieter. En die groep is volop vertegenwoordigd bij onze club, zoals je weet. 

BBQ-pakket

Bestel je (bbq)vlees en spek de clubkas

Over ruim een maand is het alweer Pinksteren; een extra lang weekend, met vaak heerlijk weer. Dus de uitgelezen gelegenheid om de barbecue weer eens uit de garage te halen. 

Om nog meer te genieten gooi je natuurlijk niet zomaar wat vlees op de grill. Met kwaliteitsvlees van Brabantse hei verwen je pas echt de smaakpapillen en verras je je gasten. Dus bestel direct via buurgondisch.nl, want daarmee spek je ook meteen de clubkas van jouw favoriete club. 

Weten wat voor vlees je in de kuip hebt?

Je kunt je bestelling op één van onderstaande momenten ophalen onder vermelding van je naam en bestelnummer (ontvang je per mail):

Vrijdag 17 mei: 16-19 uur
Zaterdag 18 mei: 10-14 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *