Zuider Mania: bourgondische seizoensafsluiting

Zuider Mania, de bourgondische afsluiting van het seizoen bij vv de Zuiderburen

De laatste speeldag nadert met rasse schreden. Dat betekent dat de leden van de club zich weer op mogen maken voor de seizoensafsluiting. Deze vindt plaats op maandag 20 mei aanstaande (2e Pinksterdag) en is omgedoopt tot Zuider Mania!

Net als vorig seizoen zijn Lenne en Stef weer onze gastvrouw en -heer. Maar dit keer is het terras van De Valk de place to be.

Afsluiting met bourgondisch tintje

Zoals vv de Zuiderburen betaamt, zal het de leden aan niks ontbreken deze tweede Pinksterdag. Voor het schappelijke bedrag van €20,- (eigen bijdrage) kun je 4 uur onbeperkt drinken. Daarbij kun je kiezen uit pils, fris, Liefmans en wijn. Verder ontfermt grillmeister Stef zich weer over de bbq-tang om de Zuiderbabes en -boys van heerlijk vlees te voorzien.
Bovendien gaan er in de wandelgangen geruchten van een verrassingsoptreden…

Gewonnen of verlore, gezellig zal ’t worre

We rekenen op een flinke opkomst en zijn ervan overtuigd dat deze middag bol zal staan van gezelligheid. Dat is per slot van rekening waar de club voor staat. Vanaf 14:45 uur kun je je bandje bemachtigen waarna je je om 15u kunt storten op de goudgele rakkers (of andere consumpties). 

Zuider Mania, het gaat om de pintjes

Hier moet je gewoon bij zijn

Via onderstaand formulier meld je je direct aan voor de seizoensafsluiting. We rekenen op vele aanmeldingen.


Bedrag: € –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *