Prijsvraag naam clubgebouw

Clubgebouw met eventuele naam

Zoals je waarschijnlijk vernomen hebt gaan de Zuiderburen hun toekomstige clubgebouw dit weekend verhuizen naar sportpark den Hoek. De modulaire unit deed tot een paar jaar terug dienst als informatiepunt voor de N69 en staat nu nog in Westerhoven. Bij de nieuwe functie van het gebouw hoort natuurlijk ook een naam. Daarvoor doen we een beroep op jou!

Wij betrekken onze leden graag bij alles wat we doen en hebben daarom een prijsvraag in het leven geroepen voor de naam. Via onderstaand formulier kun je jouw creatieve, toepasselijke naam inzenden. Je kunt zo vaak meedoen als je wil. Wellicht prijkt jouw ingezonden naam dan vanaf komend seizoen op de gevel.

Ga voor faam én de befaamde Zuiderburger

Natuurlijk is het een hele eer als jouw bedachte naam binnenkort op het clubgebouw staat te shinen. Maar dat is nog niet alles. Aangezien wij een bourgondisch ingestelde club zijn, willen we creativiteit ook belonen met een culinaire verwennerij. Daarom hebben we besloten de bedenker van de beste naam te belonen met 3 Zuiderburgers, die vanaf komend seizoen  uiteraard in onze kantine te verkrijgen zijn.

hamburgers

Je kunt jouw naam voor ons clubhuis inzenden t/m vrijdag 19 juli. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de feestelijke opening van het clubgebouw, eind augustus, bekend gemaakt. Dit zal gebeuren tijdens de plechtige onthulling van de naam.

Een goede motiviatie waarom het juist jouw naam moet worden kan helpen om de jury te overtuigen.

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. We kijken uit naar jullie creatieve uitspattingen.

Verstuur hieronder jouw inzending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *