Voorbereidingen voor clubhuis gestart

De voorbereidingen op de plaatsing van ons vlubgebouw

Afgelopen maandag zijn we begonnen met het grondwerk ter voorbereiding op de plaatsing van het nieuwe clubhuis. Zoals onlangs in de lokale media gepubliceerd heeft onze club eindelijk groen licht gekregen om een écht thuis te gaan creëeren. De stemming is dan ook opperbest op de club. 

Op dit moment wordt de basis voor het clubgebouw gelegd. Het gebouw zelf staat op dit moment nog in Westerhoven waar het jaren geleden dienst deed als informatiepunt toen daar de N69 aangelegd werd. De verhuizing van het gebouw staat gepland op zaterdag 22 juni. De nieuwe functie van het gebouw is drieledig: kantine, EHBO-ruimte en materialenopslag. De locatie is veld 8 op het Reuselse sportpark.

plattegrond van de nieuw te rwaliseren voorzieningen
Locatie clubgebouw, met rechtsboven trainingsveld en rechts hoofdveld

Bouwen aan de toekomst

Na de plaatsing van het clubgebouw zal in een later stadium ook nog kleedruimte gereraliseerd worden, nabij het clubhuis. De exacte locatie zie je op het kaartje hierboven. Het perceel waar de gebouwen zullen herrijzen, ligt prachtig centraal tussen trainingsveld en de wedstrijdvelden van de Zuiderburen. Bovendien is het perceel, tbv bevoorrading, perfect bereikbaar via het nog aan te leggen pad vanaf de Lijenstraat. 

"Nu de start van de bouw begonnen is, sluit de cultclub van Reusel een roerige periode af en richten we de blik weer volledig op de toekomst."
Michel van de Spijker
Michel van de Spijker
Aanjager project clubgebouw

Het nieuwe clubgebouw zal met ingang van het komende seizoen operationeel zijn. Het nieuwe adres van de Zuiderburen wordt Sportpark 11, 5541 PC Reusel.
Voor aanvang van seizoen 2024-2025  zal er een feestelijke opening plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *