Sluit de bouwvak af in het ZUIDERZONNETJE

Velden van vv de Zuiderburen

V.v. de Zuiderburen uit Reusel bestaat dit jaar 50 jaar en dit wordt groots gevierd in het laatste weekend van de bouwvak. Op zondag 20 augustus sluiten we zowel de vakantie als het jubileumweekend in stijl af met ZUIDERZONNETJE.
Dit is een gemoedelijk en toegankelijk achtertuinfestival met gevarieerd (muzikaal) vermaak op het sportpark in Reusel. Bovendien is de entree gratis.

Diverse acts zullen tussen de klok van 14u en 20u de bühne bestijgen. Zo zullen de energieke podiumbeesten van Punt uit gedurende 3 sessies hun gehele repertoire voorbij laten komen. Deze gezellige formatie uit Esbeek weet als geen ander haar energie over te brengen op het publiek.
Daarnaast zal de lokaal wereldberoemde en goedlachse Adje Palen zijn klanken ten gehore brengen. Ga er maar eens goed voor zitten en dompel je onder in het feest der herkenning.
De derde en wellicht meest kleurrijke act is die van onze Belgische vriendinnen de Mystery Sisters. Deze dames schuwen de interactie met het publiek zeker niet en staan garant voor een brede glimlach op ieders gezicht.
Tussen de optredens door zal de huisdeejay van het Zuiderburentoernooi Peer Tielemans zijn fijne deuntjes aan elkaar draaien.

"Promotieflyer

De Zuiderburen staan behalve om hun voetballende vermogen bekend om hun bourgondische inslag. De club pretendeert zelfs bourgondisch hoogstaand voetbal te spelen. Beide kenmerken zie je ook terug op ZUIDERZONNETJE. Naast de optredens is er volop aanbod om ook de inwendige mens te behagen. Zet jij je tanden in de befaamde Zuiderburger of een heerlijke Zuiderburrito? Een speciaal (Zuider)biertje mag natuurlijk ook niet ontbreken; of wat te denken van een verfrissende sangria?
Tenslotte is er voor de kinderen volop vermaak in de vorm van diverse (voetbal gerelateerde) activiteiten en een luchtkussen, zodat jij lekker kunt ontspannen op het terras.

Kortom ZUIDERZONNETJE is de ideale afsluiter van de bouwvak. Of je nu je kater uit komt zitten, tijdens je fietstocht een tussenstop maakt of met het hele gezin een middag wil ontspannen, op zondag 20 augustus moet je op het sportpark in Reusel zijn. Het gras is per slot van rekening altijd groener bij de Zuiderburen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *