Spelers gezocht ter versterking van de selecties

Trainingsbal

Enkele spelers van v.v. de Zuiderburen hebben na afloop van het voorbije seizoen te kennen gegeven de voetbalschoenen aan de wilgen te hangen (Leon, Toon en Timo), danwel elders hun geluk te gaan beproeven (Ron van Gompel). Om de selecties van Zuiderburen I en II toch op peil te houden is de club op zoek naar enkele nieuwe spelers.

Je hoeft niet over te lopen van het talent, maar enige affiniteit met de voetbalsport is wel nadrukkelijk gewenst. Voor veel Zuiderburen is de 'derde helft' een belangrijk aspect van het buurtvoetbal, maar als dit jouw uitgangspunt is om bij de club te komen, hoef je niet te reageren. Ben je echter een gemotiveerde speler die graag met teamgenoten een prestatie neerzet, 's morgens goed z'n bed uit kan en wil spelen voor de mooite club uit het buurtvoetbal, dan ben je van harte welkom. Voorwaarde is wel dat je minimaal 15 jaar bent. V.v. de Zuiderburen karakteriseert zich als een hechte gezellige en sportieve club. Is je interesse gewekt om komend seizoen de kleuren van de Zuiderburen te verdedigen of ken je iemand die dat wel wil, neem dan contact op met één van de bestuursleden.
Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een theejuffrouw voor Zuiderburen II. Ook hiervoor kun je contact opnemen met het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *