Stem op onze clubheld: Bart de Leest

Velden van vv de Zuiderburen

Vijftien regionale dagbladen (waaronder het ED) hebben in 2015 de verkiezing van clubheld van de amateursport in het leven geroepen. Ook dit jaar wordt de verkiezing weer gehouden. Van 27 september tot en met 31 oktober kan er gestemd worden op de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. Per gemeente komt hier een winaar uit. Vervolgens worden er 15 regiowinnaars verkozen (door de redacties van de betreffende dagbladen) waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. De club waar de winnaar aan verbonden is wint daarmee €10.000.
Als v.v. de Zuiderburen dragen wij Bart de Leest aan als clubheld. Ga daarom voor 1 november naar ed.clubheld2017.nl en stem op Bart. Wij rekenen op jouw stem.

"Banner

Iedere 1000ste stemmers wint een lotenpakket t.w.v. 50,-
Stemmen is eenvoudig. Op de site zoek je tussen de genomineerde clubhelden naar Bart en vervolgens selecteer je hem. Volg daarna de stappen op je scherm. Deel ook op Facebook of andere social media dat je op onze clubheld gestemd hebt, zodat anderen jouw voorbeeld volgen. Hiermee vergroot je de kans dat Bart en daarmee onze club in de prijzen valt. Stemmers maken kans op het winnen van een lotenpakket van de Nederlandse Loterij t.w.v. €50,-. De Nederlandse Loterij is partner van de verkiezing. Het lotenpakket wordt uitgereikt aan iedere 1000ste stemmer.
Let op, alleen stemmers van 18 jaar of ouder komen hiervoor in aanmerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *