[update] Nieuw seizoen staat voor de deur

De vakantie zit er (voor de meesten) alweer op en het normale leventje is dan ook weer opgepakt. Dus is het ook weer tijd om ons op het nieuwe voetbalseizoen te richten. In tegenstelling tot voorgaande zomers hebben we bij het trainen dit jaar geen zomerstop ingelast.

Toch hebben de meeste Zuiderburen wel wat gas terug genomen, vandaar dat wij je hierbij uitnodigen om vanaf aanstaande donderdag de draad weer op te pakken, mocht je dat nog niet gedaan hebben. De aanvangstijd is nog steeds 20.00 uur. In het seizoen 2008-2009 komt v.v. de Zuiderburen wederom met 2 teams uit in de Reuselse buurtvoetbalcompetitie.

Naast het gemis van sterspeler Frank Kox (die naar Reusel Sport vertrok), moeten we het voortaan ook zonder dispensatiespelers stellen. Je zult wel begrijpen dat ieders inzet en betrokkenheid daarom erg noodzakelijk is. Dit geld zowel in als buiten het veld.

Het programma kun je alvast downloaden via de links onderaan deze tekst. Hierin staat ook gemarkeerd wie wanneer voor het bier dient te zorgen. Wij raden je aan om dit als herinnering in je telefoon te zetten. Dit geldt ook voor de tenue-dienst. Ook het schema hiervoor kun je hieronder downloaden. Ieder lid krijgt deze documenten sowieso op korte termijn uitgereikt.

Daarnaast wordt je op de aankomende ledenbijeenkomst van meer informatie voorzien m.b.t. het komende voetbalseizoen. Deze vindt plaats op vrijdag 5 september om 20.00 uur in Taverne 'd'n Ouwe brandtoren'. Je dient je tijdig af te melden bij het bestuur, als je hierbij niet aanwezig kunt zijn. Tenslotte worden op 21 september bij de eerste competitiewedstrijd, die tussen beide Zuiderburen elftallen gaat, de teamfoto's gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *