Vrijwilligers gezocht voor apres ski avond Winterfeesten

Velden van vv de Zuiderburen

Op zaterdag 29 december staat op de Winterfeesten in Reusel de Apres ski avond gepland. Net als vorig jaar zal deze avond leunen op de inzet van vrijwilliger van onze club. Daarom zijn we voor deze avond op zoek naar leden die zich van 18.30 – 01.00u in willen zetten voor dit prachtige event.

Je inzet is op vrijwillige basis, maar er staat wel een kleine bijdrage voor de club tegenover. Deze zullen wij gebruiken voor de aanschaf van nieuwe trainingspakken. Er zijn 20 vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden tijdens de Apres ski avond. Voor het personeel achter de bar is het certificaat Verantwoord Alcohol schenken gewenst om het alcoholbeleid te waarborgen. Meer uitleg in de bijlage onderaan dit bericht.

In de andere bijlage tref je een overzicht aan van werkzaamheden, verantwoordelijkheden en gedragsregels voor de vrijwilligers. Wij rekenen op jullie inzet zodat we samen bij kunnen dragen aan een gezellige sfeervolle avond. Aanmelden kan via onderstaand formulier (velden met een sterretje zijn verplicht):

Bijlagen:

  • Werkzaamheden en gedragsregels
  • Certificaat Verantwoord alcohol schenken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *