Website Zuiderburen 15 jaar online

Afgelopen zomer vierden we het 50 jarige bestaan van de club. Deze maand is er echter nog een mijlpaal bereikt, echter van minder allooi. Toch willen we het niet onvermeld laten. De website van de Zuiderburen stond op 4 november jongsleden namelijk 15 jaar online.

Op 4 november 2002 zette webmaster Frans onderstaand bericht online:

De site van v.v. ‘De Zuiderburen’ is vandaag officieel online gegaan. Althans de grove lay out. Er zal de komende tijd nog vanalles veranderen, of toegevoegd worden aan de site. Op deze pagina (de startpagina) komen elke week de laatste ontwikkelingen te staan.

Hiermee gaf hij het startsignaal voor de voornaamste informatievoorziening van de vereniging. In die tijd was de website nog niet bereikbaar onder de huidge url, zuiderburen.com / vvdezuiderburen.nl, maar was www.zuiderburen.homepage.nu de (gratis) domeinnaam. Ook de kleuren kwamen niet in de buurt van de huidige huisstijl. Benieuwd hoe de website er in het verleden uitzag? Neem eens een kijkje op archive.org.

Inmiddels is de website wellicht niet meer de voornaamste informatievoorziening met de opkomst van social media als Facebook en vooral WhatsApp. Toch is de website 15 jaar na lancering nog steeds een prachtig uithangbord voor onze club. Bovendien is het interessant om zo nu en dan de wedstrijdverslagen van weleer terug te lezen.

Die worden vandaag de dag nog steeds met regelmaat toegevoegd, zij het met name van Zuiderburen 2. Wil je ook een verslag van jouw (Zuiderburen) team toevoegen, laat het Frans weten. Zo houden we de website ook de komende 15 jaar boeiend voor onze lezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *