Weer groot deelnemersveld op Zuiderburentoernooi

Teams arriveren op het Zuiderburentoernooi in 2023

Een maand nadat de inschrijftermijn voor het Zuiderburentoernooi openging kunnen we het bijna complete deelnemersveld presenteren. Er is nog één plaatsje vrij bij het damestoernooi. Het is niet gelukt de beoogde 24 dames- en 24 herenteams rond te krijgen, maar we gaan nog altijd voor 48 teams.

Voor de heren hebben we dit jaar 30 plekken ingeruimd. En voor de dames is het doel dus 18, waar we nog 1 vanaf zitten. Denk je nu daar moeten wij bij zijn, aarzel dan niet en schrijf je direct in.

Nog dikkere derde helft

Twijfel je toch dan kan de invulling van de feestavond je wellicht dat laatste zetje geven. Zoals je weet gaan sportiviteit en gezelligheid hand-in-hand op ons toernooi. En dat het gezellig wordt, zeker na afloop van de wedstrijden, staat vast. We hebben voor de komende editie namelijk 2 dj-duo’s weten te strikken voor wie 2024 hun laatste jaar wordt: The Allstarz en Aap uit de mouw. Dat wordt dus extra gas geven!

Aap uit de mouw en The Allstarz

Twee acts die garant staan voor onvervalste ambiance. The Allstarz, hebben zich reeds bewezen op voorgaande edities van het Zuiderburentoernooi. Als je aan voetbal denkt in combinatie met opzwepende beats denk je automatisch aan deze mannen uit het pittoreske Reek. Als iemand het recht heeft de derde helft te claimen is het dit duo.
Aap uit de mouw behoeft voor de meesten ook geen nadere introductie. Als je denkt dat je gedurende de dag al genoeg gezweet hebt, vergeet het maar want als deze local heroes los gaan, gaat het pas echt steamy worden.

Header blog

Bekendheid Zuiderburentoernooi reikt ver

Het Zuiderburentoernooi betekent ook elk jaar weer een weerzien van vele bekenden uit de regio. Door de gemoedelijke sfeer en het vaak mooie weer weten naast de voetballers ook vele toeschouwers op Hemelvaartdag de weg naar sportpark Den Hoek te vinden.

Bij de komende editie verwelkomen wij naast de vele Kempenaren ook een aantal bezoekers van veraf. Zo geven de mannen van The Allstarz niet alleen acte de présence achter het mengpaneel. Ze hebben ook een voetbalteam op de been gebracht om te laten zien dat ze nog meer in hun mars hebben. We zijn benieuwd, Willem en Rik!

The Allstarz zullen dit jaar niet alleen schitteren achter hun mengpaneel!

Waar de mannen uit Reek toch al gauw een kilometer of 60 afleggen, spant het team van sv Aarlanderveen de kroon. Zij reizen zo’n 133km om hun kunsten op de gras van sportpark Den Hoek te vertonen. Welkom groen-witte broeders!

Winnaars Zuiderburentoernooi dames 2023: Team Eerste Klasse

De strijders van 2024

Wie worden de opvolgers van Vrekte Verrekte FC en Team Eerste Klasse? Zij veroverden vorig jaar de felbegeerde titel bij het Zuiderburentoernooi. Eén ding staat vast, de winnaars komen uit onderstaand deelnemersveld:

Heren

 1. #Teamcosy
 2. 2e hengst
 3. Amigoos
 4. Bami tv
 5. Beka
 6. BijZijn
 7. Bloal3
 8. escort service de natte vinger
 9. Fc Asbak
 10. FC Eenul
 11. FC Naachos
 12. Fc Naachos 2
 13. fc physalis
 14. fc scrotum
 15. Geenpietpleziergroep
 16. Gemüse
 17. Ha tuur
 18. Hangover 69
 19. max@maxkneefel.nl
 20. PKC x LLM
 21. Ramfack
 22. Rv de losse pols
 23. Slavsquat
 24. sparidaen enco
 25. Storingsdienst
 26. Sv aarlanderveen
 27. Team toompje
 28. The Allstarz
 29. Vlaggers fc
 30. Vrekte Verrekte

Dames

 1. Alles draait
 2. Biercelona
 3. Boom
 4. Eerste klasse
 5. FC Spek en Bonen
 6. FC WOLGA
 7. Hapert
 8. Kip
 9. maak ze gek
 10. MF Kittig
 11. Neterzooi
 12. Vino
 13. Vrijgezel(lig)
 14. vv de Zuiderburen
 15. wijn
 16. Zooitje ongeregeld
 17. ZSG Dames 2
 18. Misschien wel jouw team???

afbeelding van zuiderburen spelers die een biertje drinken op het toernooi

Op naar een onvergetelijke dag

Nu het deelnemersveld vrijwel compleet is richten wij ons op de verdere organisatie. Hou onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates. 

Voor sponsors, vrijwilligers of andere positieve bijdrages aan het toernooi zijn wij altijd bereikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *