Zijn jullie van de partij?

Gevaar voor het doel op het Zuiderburentoernooi in 2023

We hopen niet dat je gister tegen middernacht klaar zat om jullie team in te schrijven voor het Zuiderburentoernooi. Anders hierbij het advies om onze socials nog beter in de gaten te houden. Dan had je geweten dat we dit jaar gebroken hebben met de traditie van inschrijven op 1 februari klokslag 0:00 uur.

Er is echter goed nieuws, want je bent niet te laat. De inschrijfdatum is nog altijd 1 februari, vandaag dus, maar het tijdstip dat de inschrijvingen open gaan is verzet naar 19:00 uur.

Speelsters arriveren op het Zuiderburentoernooi in 2022

Gewijzigde inschrijfprocedure

Naast het tijdstip van inschrijven verandert er meer. Zo gaan we voor het inschrijven gebruik maken van de software van Tournify. Zo hopen we de problemen die we eerdere jaren ervaarden te tackelen, om in voetbaltermen te spreken. Dat houdt in dat je jouw team (vanaf 19:00 uur) in kunt schrijven via tournify.nl/live/zb2024/signup. Dit betekent ook dat het inschrijfgeld à €30,- per team direct betaald wordt bij de inschrijving, via iDeal. 

Voor slechts €30,- verzeker je jouw vriendengroep van een dag lang voetbalplezier (mits je er op tijd bij bent met inschrijven)

We verzoeken iedereen om vooraf goed af te stemmen wie jullie team inschrijft, want bij dubbele inschrijvingen verlenen we geen restitutie van het inschrijfgeld. Het advies blijft onveranderd t.o.v. eerdere jaren: zorg dat je op tijd klaar zit, want het belooft weer storm te lopen.

Let op

Maximaal 1 inschrijving per team. We verlenen géén restitutie van inschrijfgeld bij dubbele inschrijvingen.

Waarom je mee moet doen met het Zuiderburentoernooi

Voor de meesten onder ons behoeft het befaamde Zuiderburentoernooi nauwelijks nadere introductie, maar voor diegenen die het toernooi nog niet kennen doen we het toch. Ons toernooi kent 7 zekerheden die meedoen tot een feest maken:

  1. Gegarandeerd bal
  2. Gevarieerd/lekker eten
  3. Dagvullend speelschema
  4. Hoge zonzekerheid
  5. Perfecte organisatie
  6. Veel bekenden
  7. Vrije dag na het toernooi

We kunnen daarnaast bouwen op uitstekende referenties van eerdere edities. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: Hier moet je gewoon bij zijn!

Proef de sfeer van eerdere edities

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

The Allstarz en meer

Onze toernooicommissie is bezig met een aantal dikke namen voor de spreekwoordelijke derde helft. En wie zet je dan als eerste op je lijstje? Natuurlijk The Allstarz! Onlangs kondigde dit dj-duo haar afscheidstournee aan, maar ze zetten de tent dus nog één keer op z’n kop, zoals ze in het verleden al zo vaak deden. Dit belooft keiharde ambiance!
Naast dit duo hebben we nog meer in petto, maar hierover hoor je later meer. Hou onze social media kanalen in de gaten.

Voor nu wensen we de inschrijvers veel succes vanavond en alvast een fijne carnaval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *