Zuiderburen fietsen alles aan gort

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

Op spectaculaire wijze heeft VV de Zuiderburen zich de afgelopen dagen laten gelden op de wielervierdaagse van Reusel sport, gehouden in de residentie van onze club, zaal de Koster. Het resultaat is een eerste en derde plaats in het ploegenklassement en het keizerschap voor Geert Antonis, in het dagelijks leven coach van Zuiderburen 3.

Geert kwam samen met companion Martijn v.d. Hout uit voor team Zaal de Koster / VV de Zuiderburen en het duo ging vanaf dag 1 aan de leiding in het ploegenklassement. Beide heren trapten 4 dagen lang de longen uit hun lijf en hielden de belagers op afstand. De eerste 2 dagen werden ze bijgestaan door coach Rob Dirkx, die op zondag langs de lijn staat als grensrechter van Zuiderburen 3. De afgelopen 2 dagen nam Zuiderburen 3-verdediger Pim Peters deze taak op zich.

"Het

Het tweede Zuiderburen team met de naam Schoonmaakbedrijf Lavri / VV de Zuiderburen, legde heel knap beslag op de derde plaats. Hiermee hebben oud-Zuiderbuur Stijn van Gompel en zijn broer Luuk maximaal gepresteerd. Voorafgaand aan de slotdag lag het duo nog op plaats 5. Bijgestaand door coach Frans Jansen perste het duo er op de slotdag alles uit om op het podium te geraken. Daarmee veroverden de Zuiderburen het podium bij de huldiging en zorgde het voor trotse gezichten bij zowel de teams als de aanhang. Bovendien haalden de teams het nodige op voor de clubkas van onze vereniging.
Toen de bekers en bloemen in ontvangst genomen waren had voorzitter Frans nog een verrassing voor de winaars, een smakelijk slagroomtaart, inclusief logo van de club.

"Taart

Door de goede prestaties op de fiets lijken de sportmannen de weg geplaveit te hebben voor WC (wielerclub) de Zuiderburen. Nu is het maar hopen dat Reusel sport het evenement weer nieuw leven in kan blazen, zodat de Zuiderburen hun titel komend jaar kunnen verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *