Zuiderburen I en Bronneke delen de punten

Trainingsbal

Waar 'het Bronneke' in het begin van de wedstrijd zeer sterk en aanvallend begon, stond Zuiderburen I slechts met 10 man binnen de lijnen. ´het Bronneke' begon zeer offensief aan de wedstrijd en leverde bekwaam spel af, veelal op de helft van Zuiderburen I.

Desondanks creëerde het team maar weinig kansen en kwam het vaak niet verder dan het zestienmetergebied. Tot ieders spijt opende de tegenstander de score: 0-1. Door het goede spel van de opponent vielen er gaten in de verdediging van Zuiderburen I. Eén der spelers werd vrijgespeeld om vervolgens de bal, buiten het bereik van de keeper, in de verre hoek te trappen.

Naarmate de wedstrijd vorderde werd Zuiderburen I alsmaar sterker en deed niet meer onder voor haar tegenstander. Een tiental minuten voor het einde van de eerste helft werd het harde werken beloond met een doelpunt van Marco. Waar hij eerder in zijn eentje op de keeper afging en faalde, schoot hij nu, in het bijzijn van een tegenstander, de bal op een ongekende wijze binnen: 1-1.

Na de rust trok ´het Bronneke' het spel wat meer naar zich toe en was, voetballend gezien, de betere partij. Het derde doelpunt, gescoord door Frank, werd wegens buitenspel afgekeurd. Een tijdje later werd toch de 1-2 gemaakt in het voordeel van Zuiderburen I.
Goed halfweg het veld kreeg Dennis een bal in de schoot geworpen. Vervolgens kaatste hij met Frank en ontving opnieuw de bal. De daaropvolgende individuele actie maakte hem onsterfelijk en bracht hem tot op een meter of 20 van de goal. Het schot wat hij loste ontbrak niet aan precisie en de bal verdween rechtsboven in het doel.

Het offensieve 'Bronneke' liet niet over zich heen lopen en kwam terug. De 2-2 eindstand werd middels twee doelpogingen gemaakt door een oplettende spits. Een van richting verandert schot werd in eerste instantie gepareerd door keeper Ad, die de bal net niet in handen kon houden. De bal kaatste, buiten het bereik van de keeper, terug het veld in welke vervolgens door de spits voor het intikken lag.

Het is wederom jammer dat Zuiderburen I maar 1 punt pakt, maar gezien het spelverloop van beide teams valt op deze puntendeling niets af te dingen. De komende weekenden wordt er niet gevoetbald vanwege kerst en oud op nieuw. Op 8 januari is de eerstvolgende wedstrijd gepland, welke om half 10 tegen de Bruintjes gespeeld gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *