Zuiderburen I en Reuselcity delen de punten

Trainingsbal

Eergisteren hebben de mannen van Zuiderburen I gelijk gespeeld tegen de nummer 2 van de stand, 'Reuselcity'. Bij de Zuiderburen begon Wim weer eens in de basis, mede doordat Mark en Gijs zich hadden verslapen. Maar bij de tegenstander was ook niet iedereen op tijd wakker zodat die zelfs maar met 9 man begonnen.

Toch ging de wedstrijd vanaf het begin gelijk op en waren er kleine kansjes voor beide teams. Na een kwartier spelen viel Paul geblesseerd uit en werd hij vervangen door Gijs. De beste kans voor de Zuiderburen was halverwege de eerste helft voor Dennis. Hij werd goed vrij gespeeld en kwam vrij voor de goal te staan, waarna hij de hoek voor het uitzoeken had. In plaats van zelf te schieten, wilde Dennis Marco laten scoren. Deze had echter niet meer op de bal gerekend waarna de bal voorlangs ging.

Na de thee kwam Mark Wim vervangen. Na 10 minuten kwamen de geel-roden op achterstand. Een voorzet van rechts werd niet goed weggewerkt, waarna Gijs in de kluts de bal kwijt was en de vijandelijke spits er nog net z’n voet tegen aan kon krijgen en zo Cees passeerde.

Zuiderburen I probeerde hierna de druk op te voeren en kreeg een paar kansjes. Na een een goede voorzet van Martien kon Jannes net niet goed bij de bal en even later ging ook een schot van Mark over. De gelijkmaker zou 5 minuten voor tijd dan toch vallen. Na een pass vanuit het achterveld werd Gijs diep gestuurd en ging richting de goal. Hij werd echter onregelmentair gestopt en scheidsrechter kon niets anders doen dan de bal op de stip te leggen.
Dennis wist wel raad met dit buitenkansje en schoot de bal goed binnen, waardoor de punten in dit duel terecht gedeeld werden. Volgende week spelen de Zuiderburen tegen 'de Rodeho'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *