Zuiderburen I kan koploper geen pijn doen

Trainingsbal

Zuiderburen I heeft gisteren z’n meerdere moet erkennen in 'het Bronneke'. De koploper was met 2-0 te sterk voor de geel-roden. Deze stand was overigens al na 5 minuten bereikt! Voor de wedstrijd was het vermoeden er al dat het een moeilijke dag zou worden. Door verschillende blessures waren er maar 11 spelers beschikbaar deze morgen.

Dennis nam weer plaats onder de lat, terwijl Wim was opgetrommeld om (deze keer) het middenveld te completeren. Diezelfde Wim veroorzaakte na 30 seconden een vrije trap op 20 meter van de goal. Deze werd door een Bronneke-middenvelder voor de goal gebracht, waarna Mark de bal wilde wegwerken. Hij raakte de bal verkeerd en Dennis, die dacht dat ie de bal niet mocht pakken, wilde hem afstoppen op de borst. Maar de bal sprong van hem af voor de voeten van een Bronneke-speler die er geen moeite mee had om de bal binnen te tikken.

Een paar minuten daarna zette hun middenvelders een goede aanval op, waarmee ze de Zuiderburen-verdediging volledig uitspeelden waarna hun spits beheerst afrondde. In het vervolg van de eerste helft kregen de Zuiderburen enkele kansjes, maar Jannes en Erik Lemmens konden het net niet vinden.
Na 20 minuten spelen was Jannes nog het dichtst bij een doelpunt maar zijn schot eindigde op de lat.

Na de thee bleef het spelbeeld hetzelfde. De beste kansen waren voor de aanstaande kampioen, maar hun spitsen gingen slordig om mee de kansen. De doelpogingen van de Zuiderburen waren op 1 hand te tellen, zodat er ook geen aanspraak gemaakt kon worden op een puntje.

De beste kans voor 'het Bronneke' kwam een paar minuten voor tijd, maar hun spits wist zelfs voor bijna lege goal nog te missen! De volgende competitiewedstrijd voor de Zuiderburen is pas weer op 1 mei. Dan spelen we de laatste bekerwedstrijd tegen 'Den Driesprong'. Wellicht dat er daarvoor nog wel een vriendschappelijke partij ingelast wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *