Zuiderburen I laat Reuselcity langszij komen

Trainingsbal

Afgelopen zondag heeft Zuiderburen I voor het eerst dit seizoen puntverlies geleden. 'Reuselcity' mocht terugkomen na een 2-0 voorsprong voor de geel-roden. De Zuiderburen, waar Rob node gemist werd, speelde vanaf het begin een matige partij.

Twee momenten waarop Dennis exceleerde, bracht team I van de Zuiderburen toch op een, op het oog comfortabele voorsprong. Dit alles vond nog voor rust plaats.
Na de thee werd deze voorsprong echter binnen een tijdsbestek van 5 minuten ongedaan gemaakt. Bij de aansluitingstreffer kwam wat geluk kijken voor de rechtsbuiten van 'Reuselcity', die een mislukte voorzet bij de tweede paal binnen zag vallen. De gelijkmaker moet meer toegeschreven worden aan de defensie van de Zuiderburen, die aardig aan het schutteren was bij deze goal. 

Hierna ging Zuiderburen I nog wel op zoek naar de 3-2, maar de echte overtuiging ontbrak. Daarbij moet ook aangetekend worden dat 'Reuselcity' gegroeid lijkt te zijn ten opzichte van vorig seizoen. Morgen speelt Zuiderburen I tegen 'de Rodeho' voor de beker, om 11 uur op het veld van 'de Rodeho'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *