Zuiderburen I sluit seizoen in stijl af

Trainingsbal

Het eerste team van v.v. de Zuiderburen heeft afgelopen zondag ook de hekkensluiter van de Reuselse buurtvoetbalcompetitie weten te verslaan. Op een zonovergoten sportpark begon Zuiderburen I erg slap. Dit zorgde ervoor dat de 'Red Coral' in de eerste helft enkele keren oog in oog met goalie Cees kwam te staan.

Attent keeperswerk zorgde er echter voor dat de bal er niet inging. Het leek erop dat we met de brilstand zouden gaan rusten. Rob dacht hier echter anders over. Op slag van rust kopte hij een scherp aangesneden voorzet van Frank knap in de linkerkruising: 1-0. Toen was het hek van de dam.

Vlak na de rust werd een schot op goal van Mark slecht verwerkt door de keeper en de bal vloog in het netje. Niet lang daarna werkte zijn maat Harm een voorzet van Eric Cox binnen. Niet veel later tilde Rob, die een goede aanwinst is gebleken dit seizoen, een vrije trap knap over de muur en gaf vervolgens ook de keeper het nakijken.

Tenslotte schoot Frank vlak voor tijd de bal van grote afstand ook nog eens in de kruising: eindstand 5-0. Het streven om onder de 10 tegendoelpunten te blijven was hiermee gerealiseerd, waardoor een groot compliment voor de zeer solide verdediging van Zuiderburen I, op z'n plaats is.

Leuke bijkomstigheid voor wat deze afsluitingswedstrijd betreft, was dat grensrechter Hans het laatste deel van de wedstrijd meespeelde op de rechtsbuiten positie en dat zijn honneurs waargenomen werden door zuiderburenfan in hart en nieren Martin Fitters. Hij vlagde een bijkans foutloze wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *