Zuiderburen I weer kampioen na zege

Trainingsbal

De spelers van Zuiderburen I begonnen vandaag aan de wedstrijd met de wetenschap dat bij winst de titel binnen was. De tegenstander was de nummer 3 van het klassement, 'het Bronneke'. Het was belangrijk om scherp aan de wedstrijd te beginnen. De duels werden fel aangegaan en er werd voor elke meter gestreden.

Binnen 5 minuten werd dat al beloond met een goal. Na een goed breedtepassje van Rob werd Mark doorgestuurd op links. Hij trok goed door naar de achterlijn en gaf een hoge voorzet. Die bal bonkte net voor de keeper, die er daardoor onderdoor ging. Het was toen voor Marco een koud kunstje om de bal binnen te koppen. Het was alweer zijn 23ste goal van het seizoen.

Daarna ging de wedstrijd gelijk op met kansen over en weer. Halverwege de eerste helft kwam 'het Bronneke' op gelijke hoogte. Een sliding met gestrekt been op Ad werd niet bestraft door de scheidsrechter, waarna de spits van 'het Bronneke' net buiten bereik van Cees de bal knap binnenschoot.

Na de rust werd Jannes ingebracht voor Martijn. Die wissel pakte goed uit, want na 3 minuten stonden de Zuiderburen weer op voorsprong. Een corner van Jannes werd kort ingedraaid. De eerste verdediger miste de bal volledig, waardoor de volgende de bal niet meer verwachte en de bal verkeerd raakte waardoor hij z'n eigen keeper op het verkeerde been zette, 2-1.

Kort daarna gaf Mark een goede pass op Jannes die vanaf de rand van het strafschopgebied ineens uithaalde en schitterend scoorde. Na deze 3-1 geloofde het Bronneke het wel en werd de wedstrijd simpel uitgespeeld. Zo werd de titel geprolongeerd en toonden Hans' mannen aan dat de Zuiderburen nog steeds de baas in de buurt zijn. Na het laatste fluitsignaal kon het feest losbarsten. Voor het verslag van de rest van de dag, kijk maar naar de foto's!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *