Zuiderburen II kopje onder tegen Haoverekkers

Twee ballen

Zonder Frans en Michel, die hun team ernstig in de steek lieten door te laat of helemaal niet op te komen dagen, liep Zuiderburen II gistermorgen tegen een grote nederlaag op. Traditioneel gezien heeft Zuiderburen II het moeilijk tegen de ervaren ploeg van 'de Haoverekkers' en ook deze keer was het niet anders.

Er werd veel balverlies geleden door de rood-zwarten en dat leverde een rommelig duel op. De Haoverekkers was het enige team dat aanspraak mocht maken op een voorsprong en die stond dan ook bij rust op het scorebord: 2-0. Zonder dat de klasse er echt van afdroop wist het team de Zuiderburen geleidelijk in de val te laten lopen. Zuiderburen II kreeg namelijk het idee dat wel wat te halen viel en dan zijn 'de Haoverekkers' op hun sterkst, vooral met hun behendige diepe spits.

Na rust borduurden ze voort op het spel van de eerste helft en Zuiderburen II kon hier geen gedegen antwoord op geven. Er kwamen wel enkele mogelijkheden, maar echte uitgelezen kansen vielen nauwelijks te noteren. Dat het team nog wel scoorde, kan 'de Haoverekkers'-goalie aangerekend worden, want bij het doelpunt van John ging hij opzichtig in de fout.

De nummer 4 uit de competitie stelde hier in de tweede helft echter nog 3 doelpunten tegenover, waardoor de eindstand uiteindelijk op 1-5 bepaald werd. Of Zuiderburen II in de rest van de competitie nog punten kan pakken valt nog maar te bezien, met wedstrijden tegen 'de Bruintjes' en 'de Stampers' in het verschiet, maar wellicht kunnen de spelers nog een keer boven zichzelf uitstijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *