Titelkandidaat de Valk wint met minimaal verschil van zuiderburen I

Trainingsbal

Afgelopen zondag moest Zuiderburen I zich met het kleinst mogelijke verschil gewonnen geven tegen 'de Valk', die de laatste weken wel vaker wedstrijden met slechts 1 doelpunt verschil wisten te winnen. Hierdoor doet dit team nog steeds mee in de strijd om het kampioenschap.

Op het Rodeho-veld stonden beide teams om 11 uur klaar voor de aftrap en al snel ontspon zich een boeiend duel. De Zuiderburen waren verheugd met de terugkeer van mannetjesputter Dennis als basisspeler, na maanden van afwezigheid. Toch kon ook hij niet voorkomen dat 'de Valk' al voor rust op voorsprong kwam.

Halverwege de eerste helft speelde een 'Valk'-speler zich op de rechterflank vrij en zijn voorzet werd met een schitterende volley in de bovenhoek gewerkt, onbereikbaar voor keeper Ad, die Cees verving in het doel. Verder dan dit doelpunt kwam 'de Valk' niet, maar helaas wist Zuiderburen I ook het net niet meer te vinden, waardoor de ruststand ook de eindstand werd: 1-0. Komend weekend kunnen de spelers uitrusten, want men hoeft pas een week later aan de bak voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Deze wordt op zaterdagavond afgewerkt tegen 'Reuselcity'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *