Zuiderburen II vergeet te scoren tegen ‘de Bimt’: 0-3

Twee ballen

Zuideren II heeft ook de tweede wedstrijd van het jaar 2005 ruim verloren. Op het Sportparkveld ging het team onderuit tegen 'De Bimt', de ploeg waar in de eerste competitiehelft al twee keer van werd gewonnen. Het begin van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Echte uitgespeelde kansen waren er in het begin nauwelijks voor beide ploegen.

Toch kwam 'De Bimt' met een gelukje op voorsprong. Een scherpe voorzet vanaf links verdween via het lichaam van Ron Lavrijsen ongelukkig in het doel: 0-1. Vlak daarna leek John, in de voorgaande confrontaties met 'De Bimt' goed voor 4 doelpunten, de 1-1 op zijn schoen te hebben, maar zijn inzet werd gestopt door de gelegenheidskeeper van 'De Bimt'. Zuiderburen II kreeg nog enkele kansen op de gelijkmaker, maar die werden niet benut.

Aan de andere kant verdubbelde 'De Bimt' na een snelle counter de score, waardoor Zuiderburen II met een 0-2 achterstond kon gaan rusten. Vlak na rust maakte 'De Bimt' aan alle hoop van de Zuiderburen om er nog een wedstrijd van te maken een einde, toen een aanvaller van 'De Bimt' van 11 meter geheel vrijuit mocht uithalen en de 0-3 op het scorebord zette.

Na de derde tegentreffer probeerde Zuiderburen II de schade te beperken, terwijl het ook nog een paar kleine kansjes kreeg om iets terug te doen. Deze werden echter niet benut, en ook omdat 'De Bimt' nog een enorme kans miste bleef de eindstand steken op 0-3. Aanstaande zaterdag staat de confrontatie met de 'Red Coral' op het programma, waarin drie punten gepakt moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *