Zuiderburen nemen clublied op

The Allstarz op het Zuiderburentoernooi in 2022

Zaterdag jl. dook een delegatie van de Zuiderburen de studio in voor de opname van het Zuiderburen clublied, een lang gekoesterde droom van initiatiefnemer en auteur van het lied Frans. De groep bestond naast hem uit Dennis, Mark Jansen, Roy, Gijs, Willem en Berry.

Iets voor 7 uur kwam het gezelschap aan in Hoogeloon, bij studio Audioworkx, waar men gastvrij werd ontvangen. Na wat moed ingedronken te hebben werd al snel overgegaan tot het serieuze werk. Gastheer Frans gaf kort wat uitleg, waarna zijn naamgenoot plaatsnam achter de microfoon om de main vocals van het lied voor zijn rekening te nemen.

Het refrein werd later in groepsverband opgenomen. Al vrij snel stond alles er goed op. Hierna werden nog wat effecten toegevoegd aan het lied door de specialisten Frans en stageloper Guus (van wie de geaardheid nog altijd ongewis is). De afgevaardigden van de Zuiderburen togen weer richting de tap om nog wat gerstenat te nuttigen.

Ondertussen werden de laatste puntjes op de i gezet wat het strijdlied van de Zuiderburen betreft. Rond de klok van half 10 was de cd af. Er werd nog wat nagebuurt en daarna vervolgden de Zuiderburen hun weg naar de Reuselse horeca, waar het lied natuurlijk geplugd moest worden (in d'n Bonn en de Koster).

Hieronder hoor je het resultaat van het geslaagde uitje, waar helaas niet meer Zuiderburen bij aanwezig waren. Onderaan dit verslag staat tevens de link naar de foto's die gemaakt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *