Zuiderburentoernooi in record tempo volgeboekt

Velden van vv de Zuiderburen

Direct na het openstellen van de inschrjftermijn stroomden er al enkele inschrijvingen binnen. Het geeft maar weer eens aan hoe erg het Zuiderburentoernooi leeft bij de voetballiefhebbers in de regio. In het gastenboek werd zaterdagnacht om 0.04 uur zelfs een bericht gepost, met de vraag waarom je je nog niet in kon schrijven.

Uiteraard was het wel de bedoeling om het inschrijfformulier om 0.00 uur open te stellen, maar een probleempje met de internetverbinding weerhield ons hiervan. Gelukkig kon de desbetreffende persoon zijn team later nog wel opgeven voor ons prestiteuze toernooi. Toch zullen er ook teams teleurgesteld zijn, want zondagavond zat het bij de heren al helemaal vol en bij de dames kwam de laatste inschrijving vandaag binnen. Hopelijk zien we het enthousiasme qua inschrijvingen ook terug op de dag van het toernooi zelf, dan zit het wel goed.

Wij gaan ons nu verder richten op de organisatie van het evenement. Scheidsrechters zijn ook nog van harte welkom. Hierbij wensen wij alle deelnemende teams alvast veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *