Aankondiging zuiderbuurbecue 2011

Velden van vv de Zuiderburen

Over precies een maand vindt de Zuiderbuurbecue weer plaats. Velen ervoeren het als een (groot) gemis dat deze vorige zomer geen doorgang vond en daarom is ie weer terug van weggeweest. In navolging van de edities van 2008 en 2009 vindt het eet- en drinkfestijn weer plaats in de achtertuin van Jan Koei.

Dit keer is deelname aan de bbq echter gratis en zijn behalve de leden van onze prachtige vereniging ook de vrijwilligers van het Zuiderburentoernooi van harte welkom. Dankzij deze vrijwilligers is het toernooi namelijk ook dit jaar weer een groot succes geweest. Middels de Zuiderbuurbeque wilen we ons respect voor de helpers nogmaals benadrukken.

De aanvang van het evenement is rond de klok van 19.00 uur. Wij verzoeken je wel om je even op te geven als je van de partij bent, zodat er zeker voldoende ingeslagen wordt. Dit kun je doen door op onderstaande link te klikken en het formulier vervolgens te completeren. We hopen op een grote opkomst zodat we er weer een gezellig Zuiderburen-avondje van kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *