Selecties v.v. de zuiderburen worden flink uitgebreid

Velden van vv de Zuiderburen

V.v. De Zuiderburen krijgt voor komend seizoen een flinke injectie als het gaat om het aantal leden. Zo had Zuiderburen II-speler Mike al vroeg in het afgelopen seizoen aangekondigd dat diens jongere broer Rob ‘Reusel Sport’ zou gaan verruilen voor onze club. Hij moest echter wel het seizoen bij ‘Reusel Sport’ afmaken.
Ook Roy van Limpt, de broer van Zuiderburen I-speler Jannes, gaat komend seizoen de kleuren van de Zuiderburen verdedigen. Hoewel hij de laatste seizoenen voor ‘d’n Driesprong’ uitkwam is Roy op donderdagavond al sinds jaar en dag één van de vaste klanten op de training van de Zuiderburen. Deze stap zat er dan ook enigszins aan te komen.

Anders is het wat de aanwas van een zestal voormalige ‘Red Coral’-spelers betreft. Onlangs heeft het bestuur van de ‘Red Coral’ besloten de stekker uit de caféploeg te trekken. De ploeg kampte het afgelopen seizoen al regelmatig met personele problemen en men voorzag voor komend seizoen geen verbeteringen. Zes spelers van ‘de Red’ wil desondanks toch doorgaan met voetballen en men heeft unaniem voor de Zuiderburen gekozen als nieuwe thuisbasis. Hieruit spreekt een hoop waardering voor onze club en wij verwelkomen het zestal dan ook met open armen. Het gaat overigens om de volgende spelers: Mark Antonis, Martijn Geraerds, Berry Schoofs, Dirk Paridaans, Harm Kraaijvanger en Bram Wijnen. Met deze nieuwe aanwinsten hoeft v.v. De Zuiderburen hopelijk ook geen beroep meer te doen op de dispensatieregeling, die afgelopen seizoen nog wel noodzakelijk was.

Naast de nieuwe actieve leden heten wij ook nieuw rustend lid Erwin Legius van harte welkom. Hoe de actieve spelers verdeeld worden over de twee teams moet nog nader bepaald worden. Volgens goed gebruik dienen nieuwelingen te poseren in een Zuiderburen-tenue bij hun presentatie. Enkele nieuwkomers hebben hier de tijd al voor genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *