Aankondiging: cd-opname clublied v.v. de Zuiderburen

Velden van vv de Zuiderburen

De meeste leden weten wel van het bestaan van het Zuiderburen clublied, maar kennen qua tekst eigenlijk alleen het refrein. Het is dan ook niet zo dat je het elke dag hoort. Eigenlijk alleen als de voorzitter weer eens een glaasje te veel op heeft en aangemoedigd wordt het te zingen ðŸ˜‰.

Het lied bestaat nu zo'n 10 jaar en er is al vaker over gespeculeerd om het eens op cd op te nemen. Nu is dan eindelijk de tijd gekomen om de daad bij het woord te voegen. Zo hoef je straks niet meer te wachten tot Frans het weer eens op z'n heupen krijgt…

We willen de opname graag in groepsverband doen, zodat het bovendien een leuk teambuildings-uitje is. In het kader daarvan hebben we op 15 december (dag na de feestavond) vanaf 19:00 uur de beschikking over de professionele opnamestudio van Audioworkx in Hoogeloon. Vanuit de opnameruimte heb je uitzicht op maisvelden en grazende koeien. Een studio op het lijf geschreven van de Zuiderburen.

Uiteraard is de cd-opname onder professionele begeleiding en zal het geheel plaatsvinden in een ontspannen sfeer waar ook een pilsje bijhoort (al is het alleen maar om de stembanden te smeren). Het idee is dat één man het volledige lied zingt en dat het refrein met z'n allen gezongen wordt.

De tekst van ons clublied vind je onder Clubinfo en je kunt het ook downloaden via de link onderaan dit artikel. Behalve de opname is een rondleiding met mooie anekdotes over de studio bij het teamuitje inbegrepen. In totaal zal het ongeveer 3 uur in beslag nemen, dus rond de klok van 22:00 uur keren we weer terug naar Reusel. Als je van de partij wilt zijn, moet je je even aan melden via de link hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *