Bierproeverij ZuiderBieren gaat eindelijk weer door

Trainingsbal

Vorig jaar gooide Corona roet in het eten; of moeten we zeggen bier? Dit jaar gaat de jaarlijkse bier- en wijnproeverij onder de naam ZuiderBieren gelukkig wel weer door. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 19 november om 20:00u. We hebben deze keer voor een nieuwe locatie gekozen. The place to bier is dit keer XTRA-SOCIAL, kersvers sponsor van ons Zuiderburen 45+ team, in het centrum van Reusel. De proeverij is uitsluitend voor leden van v.v. de Zuiderburen.

Wat houdt ZuiderBieren precies in?

Tijdens de avond krijgen de deelnemers 7 speciaalbieren of wijnen voorgeschoteld. Voor het bier gaan we uit van een half flesje per persoon. De proeverij zal gepaard gaan met de nodige hapjes.

Diverse hapjes bij bierproeverij Zuiderbieren

De kosten voor de proeverij bedragen €32,95 per persoon. De drankjes die je aanvullend consumeert komen hier uiteraard bovenop.

Zonder coronatoegangsbewijs helaas geen bierproeverij

Bij de entree van XTRA SOCIAL dien je je coronatoegangsbewijs (QR-code) te tonen om toegang te krijgen tot de bierproeverij. Desondanks rekenen we op een flinke opkomst zodat we er weer een ouderwets gezellige Zuiderburen avond van kunnen maken.

Coronatoegangsbewijs is verplicht voor bierproeverij ZuiderBieren

Aanmelden voor de bierproeverij

Via onderstaand formulier kunnen leden van de club zich aanmelden voor de bierproeverij (of wijnproeverij). In het formulier kun je aangeven of je graag bier of wijn geserveerd krijgt. De kosten (€32,95) dienen direct bij aanmelden voldaan te worden via iDeal.

De kosten voor aanvullende drankjes betaal je op de avond zelf. We wensen je alvast een gezellige avond toe.

Activiteitencommissie v.v. de Zuiderburen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *