Rabo ClubSupport van start: We rekenen op jouw stem!

Rabo ClubSuport

Vanaf 4 oktober is het weer mogelijk om je stem uit te brengen bij Rabo ClubSupport. Hiermee oefen je direct invloed uit op de financiële steun die de Rabobank verleent aan clubs. Iedere stem op v.v. de Zuiderburen betekent meer geld in de clubkas van onze trots. We doen daarom een oproep aan al onze leden, supporters en andere sympathisanten om tussen 4 en 25 oktober op ons te stemmen. Dit kan via de Rabobank app.

Wat is Rabo ClubSupport?

ClubSupport is een initiatief van de Rabobank waarmee het clubs versterkt met kennis, netwerk en geld. Dat geld is een deel van de winst van de coöperatieve bank. Omdat de Rabobank geen aandeelhouders heeft maar leden, wordt het geld teruggegeven aan de maatschappij. De leden bepalen hoe het verdeeld wordt over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Eén van de voorwaarden voor deelnemende clubs is dat men een maatschappelijk bestedingsdoel formuleert waaraan de financiële bijdrage besteed wordt.

Ik wil lid worden van de Rabobank

Banner Rabobank Clubsupport

Wat is het bestedingsdoel van v.v. de Zuiderburen?

De Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. De bank heeft als filosofie dat maatschappelijke bestedingsdoelen goed zijn voor clubs maar ook voor de buurt. Het bestedingsdoel van de Zuiderburen luidt als volgt:

Onze leden voelen zich aangetrokken en betrokken bij onze bijzondere vereniging. Er is duidelijk een markt voor onze benadering van sport beoefenen: Iedereen gelijkwaardig, laagdrempelig en plezier als basis. De bijdrage vanuit Rabo ClubSupport willen we inzetten om een beter thuis te creëren. De aankleding van de kantine en meer kleedruimte zijn daarbij de speerpunten.

Stem op v.v. de Zuiderburen

Vorig jaar haalden we 195 stemmen en dat stond gelijk aan ruim €1000,- voor de clubkas. Dit willen we dit jaar minimaal evenaren. Vanaf 4 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op onze club. Stemmen worden uitgebracht via de Rabo bankieren app. Nadat je inlogt, druk je onderaan op Service, daarna kies je onder Zelf regelen voor Lidmaatschap en daarna kies je voor Rabo Clubsupport. Klik tenslotte op de knop ‘Stemmen’. Het kan ook zijn dat je onder Service al direct een snelkoppeling ziet naar de stempagina. Hier kun je 3 stemmen uitbrengen, waarbij wij het waarderen als er één daarvan naar onze vereniging gaat.

Om te kunnen stemmen moet je minimaal 12 jaar zijn, een Rabo betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Moedig ook je partner, ouders, broer, zus etc. aan op onze club te stemmen. Kunnen we op jou rekenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *